Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten
Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - blomma Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - till startsidan Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - till bloggen, మas i nytt fer Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - coaching Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - föreläsningar och inspiration Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - yoga Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - personlig träning Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - terapi Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - events Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - kontakt Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - länkar Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten - in English Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten
Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten
 

Om Shraddho

Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten : Om Shraddho

I början är det inte så stor skillnad mellan den som är feg och den som är modig. Den enda skillnaden är att den fege lyssnar till sina farhågor och följer dem, medan den modige skjuter dem åt sidan och går framåt. Den modige ger sig in i det okända trots alla farhågor.
Osho

Vad är det som får oss människor att växa?
Motgångar? Medgångar? Uppgångar? Ingångar? Utgångar? Fall? Ras? Allt det där är för mig livet. Livet får oss att växa. Och livet är inte alltid rättvist. Men oavsett vad det bjuder oss så kan vi svara an på det på olika sätt; genom att förneka, gömma oss bakom ursäkter, springa åt ett annat håll eller genom att möta det. Det är min övertygelse att växande kommer inifrån och att det sker snabbare när vi möter det som livet bjuder oss. Det är min passion att arbeta med dem som vill växa och som vågar möta. 

... mer om Shraddho ...
Mitt jobb kan liknas med en trädgårdsmästares. Jag kan hjälpa till att vattna, vårda, stödja det som vill gro inom oss. Jag kan likt ljus vägleda och skapa en närmiljö för växande likaväl som en ogynnsam miljö kan dämpa det som spirar. Men det är du som är växten och blomman!

Shraddho är sanskrit och betyder tillit. Tillit till livet och livets storhet. Tillit till att det bär oss genom glädje och sorg, att vi inte behöver klara allting själva och att vi är del av ett större sammanhang. Om vi saknar mod, är rädda men ändå har en längtan att växa är det tillit som kan leda oss framåt. Tillit kommer inte med storslagna pukor och trumpeter. Den är lågmäld, skör men ändå så stark att den kan bära oss genom det mesta. Tilliten hjälper oss att släppa taget om gammalt, att sluta springa, att våga möta och växa. Tilliten är som jordmånen eller som ett helt ekosystem. Ett ekosystem kan rubbas men repar sig och växer ofta mer.

I don´t do sugar on shit. Enkla lösningar, eller quick-fix är inget jag sysslar med. Att växa och utvecklas tar tid och sträcker sig bortom 10 snabba steg mot himlen eller whatever. Jag jobbar i samklang med kroppen, själen och hela människan. En del skulle kalla det holistiskt. Min verksamhet är större än det som går att fångas med några klatschiga ord. Men det handlar om träning och utveckling av kroppen och själen – allt i samklang med människan, växande och tillit.

Jag tror på människans inneboende längtan efter äkthet, hennes kraft och förmåga att läka det som är skadat. Jag jobbar mestadels genom övningar och upplevelser, ibland med samtal. Jag coachar i samklang med kroppen och lämnar plats för meditation som ett sätt att komma i djupare kontakt med din inre sanning. Jag jobbar enskilt, i grupper och med hela företag. Allt detta i trygga sammanhang där tilliten har sin givna plats.

 

Nyheter
2014-03-05 : Yogahelg med Lena Järpsten - Vårretreat på Skalkariket


Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten : Filmklipp från kommande dvd.
Se filklipp från Lenas DVD - Yoga för hjärtat. Finns att beställa på www.topphalsa.se
Se klippet här (Windows Media)

Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten : Trött på att bära mask? Läs mer om mindfullness för ledare och företag.

Du är värd det bästa
Att utveckla självkänsla bygger på att vi har ett själv. Coaching handlar om att lyfta det som vill fram och inte ge näring åt det som känns osunt.
Läs mer om coaching

Helt galet - helt roligt!
Läs mer om Bollywood & Event
Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten : Helt galet - helt roligt! Bollywood och event


Lena Järpsten - lite om mig

Coaching, Inspiration & Föreläsningar, Yoga, Meditation, Personlig utveckling, Terapi, Event / Shraddho - Lena Järpsten : Om Shraddho

En gång i tiden visste jag allt
. På gymnasiet var jag den frispråkiga elevrådsordföranden som gick i klackar och skulle bli EG-konsult. På universitetet var det säkerhetspolitik och demokratifrågor som fick mig att brinna. Jag skulle lära mig ryska och arbetat internationellt. Så det så!!!

Jag kände mig inte lycklig, även om allt detta var spännande. Jag fick lära mig en massa saker; vilken kung som dödade vilken, teorier om Cubakrisen, feministiska perspektiv och en massa annat. Inget av det jag lärt mig var värdefullt när det gällde mina egna livsval. Jag visste inte hur jag lyssnade till mitt hjärta eller hittade min sanning. Under snart ett decennium har jag tagit reda på det… eller är åtminstone en god bit på väg.
 

Jag älskar människor och den rikedom vi bär inom oss. Jag har mångårig erfarenhet av coachning av ledare, grupper och företag. Jag har jobbat med myndigheter, företag, organisationer och inom idrotten. Jag är terapeutiskt utbildad vid Osho International Meditation Resort med inriktning på holistisk kroppsterapi, relationsdynamik, mindfulness och meditation. Jag är personlig tränare och har över 15-års erfarenhet av gruppträning (cykel, aerobics, styrketräning, yoga…) och är certifierad inom Yoga Alliance.

De senaste åtta åren har jag vistats i Indien under långa perioder. Där har jag fördjupat mig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande. Det är där jag lärt mig det mesta om livet och hur det går att leva det rikt och fulländat.

Inte sedan men nu. Nu!   
 
  2018 © All rights reserved